Start van een nieuwe werkweek...
Hieronder mijn dagmenu:
maandag, 18 november 2013
| Ontbijt | |
| 66 g Bruin brood |
4
|
| 20 g Choco Hazelnoot, 9,5% vet |
1
|
| 1 kopje(s) Koffie |
0
|
| 2 zeer dunne snede(n) Voorverpakt Salami |
1
|
| 1 potje(s) Everyday Magere yoghurt |
1
|
| 100 g Kiwi |
0
|
| Subtotaal | 7 |
| Lunch | |
| 100 g Rauwkost, gemiddeld |
0
|
| 40 g Tomaat |
0
|
| 66 g Bruin brood |
4
|
| 2 portie(s) Roomkaas, light |
1
|
| 1 zeer dunne snede(n) Belegen |
2
|
| Subtotaal | 7 |
| Diner | |
| 200 g Aardappelen, natuur |
4
|
| 100 g Witloof |
0
|
| 85 g Ham/hesp, gekookt, mager |
2
|
| 170 ml Melk, mager |
1
|
| 15 g Maïzena |
1
|
| Subtotaal | 8 |
| Tussendoortjes | |
| 1 stuk(s) Mignonnetten Puur |
1
|
| 125 g Everyday Magere verse kaas |
1
|
| 100 g Wortel |
0
|
| 1 bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten) |
0
|
| 1 zeer dunne snede(n) Peperkoek/ontbijtkoek |
2
|
| Subtotaal | 4 |
| Verbruikte ProPoints® waarden | 26 |
Groetjes iedereen en veel succes!!!
Sigrid x
Ik lees graag je blog, doe zo verder
BeantwoordenVerwijderen