zaterdag 30 november 2013

Zondag 1 december 2013


Vandaag nog eens een telvrije dag.
Vandaag: wandeling in Vollezele (19 km!!!).
Voor 's avonds een lekkere overschotel gemaakt, dat zal wel smaken na zo lange tijd in de buitenlucht.

Mijn dagmenu:

zondag, 01 december 2013
Ontbijt
1  portie(s) Lijnzaadbrood
 
1  kopje(s) Koffie
0
1  stuk(s) Ei
 
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
 
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
 
100  g Kiwi
 
Subtotaal0
Lunch
1  portie(s) Lijnzaadbrood
 
40  g Kip, ham
 
20  g Sla, alle soorten
 
60  g Wortel
 
Subtotaal0
Diner
1  portie(s) Rundsvlees, americain natuur, rauw
 
50  g Courgette
 
50  g Champignons
 
100  g Benito Tomatenstukjes
 
20  g Tomatenpuree
0
30  g Room Light cuisine
0
15  g Ketchup
0
10  g Knoflook
0
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
 
150  g Pasta (ongevuld), gekookt
 
100  g Paprika, alle kleuren
 
Subtotaal0
Tussendoortjes
1  klein(e) Banaan
 
10  koekje(s) Belsy Nic-nac
1
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  klein(e) Appel
 
3  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
 
1  hele Mandarijn
 
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden2




Mijn dagelijkse lekkernij:




Tot morgen!

Groetjes,

Sigrid

Zaterdag 30 november 2013

Vandaag mijn eerste telvrije dag.
Ik heb wat moeten zoeken, maar toch gelukt.  Ik ben benieuwd naar het resultaat.
Ik ga morgen ook een telvrije dag inlassen.
Vanavond is het kaasavond op onze school.
Vorige jaren stond ik aan de kaasbediening: VERLEIDING !!!
Dit jaar heb ik gevraagd of ik kon inspringen bij de drankbediening = ver weg van de kaas + extra beweging!! Slim hè :-)

Mijn dagmenu:


zaterdag, 30 november 2013
Ontbijt
1  portie(s) Lijnzaadbrood
1  kopje(s) Koffie
0
100  g Kiwi
150  g Everyday Magere verse kaas
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
1  stuk(s) Ei
Subtotaal0
Lunch
1  middelgroot/middelgrote Aardappelen, natuur
100  g Spruiten
1  portie(s) Rundsvlees, biefstuk, rauw
1  hoeveelheid (naar smaak) Mosterd
0
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
Subtotaal0
Diner
1  portie(s) Lijnzaadbrood
100  g Rauwkost, gemiddeld
1  portie(s) Kippenwit
Subtotaal0
Tussendoortjes
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  klein(e) Banaan
100  g Mandarijn
30  g Havermout
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
1  klein(e) Appel
10  koekje(s) Belsy Nic-nac
1
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden2







LEKKER: met dank aan Marleen voor alweer een goeie tip!!!




Na heel wat jaren ww (en een aantal keer te herbeginnen), vergaart een mens toch wat materiaal hè!


Lunch

vrijdag 29 november 2013

Vrijdag 29 november 2013


Bijna weekend!!
Ik ben van plan om vanavond eens uit te zoeken of ik morgen eens een telvrije dag kan inlassen.

Wil dat toch eens uitproberen...

Hieronder mijn dagmenu:

vrijdag, 29 november 2013
Ontbijt
66  g Bruin brood
4
20  g Choco Hazelnoot, 9,5% vet
1
1  kopje(s) Koffie
0
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
1
1  potje(s) Everyday Magere yoghurt
1
100  g Kiwi
0
Subtotaal7
Lunch
100  g Rauwkost, gemiddeld
0
2  portie(s) mayonaise light d en l
1
66  g Bruin brood
4
30  g Kruiden, light
1
1  portie(s) Kippenwit
1
Subtotaal7
Diner
250  g Aardappelen, natuur
5
1  koffielepel(s) Olijfolie
1
50  g Wortel
0
15  g Ketchup
0
40  g Kip, ham
1
Subtotaal7
Tussendoortjes
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  potje(s) Everyday Magere yoghurt
1
30  g Brie, light
1
1  wafel(s) Enkel verkrijgbaar in de cursus Karamel-schuimwafel
1
16  g Peperkoek/ontbijtkoek
1
15  stuk(s) Druiven, blauwe
0
1  klein(e) Appel
0
1  middelgroot/middelgrote Wortel
0
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
Subtotaal5
Verbruikte ProPoints®  waarden26
Resterende ProPoints®  waarden0




donderdag 28 november 2013


Donderdag 28 november 2013

Donderdag is steeds een drukke dag, 
om 18 u 30 cursus Excel.

Mijn dagmenu:

donderdag, 28 november 2013
Ontbijt
66  g Bruin brood
4
20  g Choco Hazelnoot, 9,5% vet
1
40  g Filet de Saxe
1
1  kopje(s) Koffie
0
1  potje(s) Everyday Magere yoghurt
1
100  g Kiwi
0
Subtotaal7
Lunch
100  g Rauwkost, gemiddeld
0
2  portie(s) mayonaise light d en l
1
50  g Tomaat
0
66  g Bruin brood
4
30  g Kruiden, light
1
40  g Kip, ham
1
Subtotaal7
Diner
200  g Aardappelen, natuur
4
1  portie(s) Rode kool
0
1  hoeveelheid (naar smaak) Mosterd
0
1  portie(s) Varkensvlees, mignonet, rauw
3
Subtotaal7
Tussendoortjes
125  ml Galaxi Magere melk
1
15  g Muesli crispy
1
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  stuk(s) Bonbons Chokotoff
1
1  wafel(s) Enkel verkrijgbaar in de cursus Karamel-schuimwafel
1
100  g Wortel
0
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
1  hele Mandarijn
0
100  g Peer
0
Subtotaal5
Verbruikte ProPoints®  waarden26
Resterende ProPoints®  waarden0











Groetjes,

Sigrid x

woensdag 27 november 2013

Woensdag 27 november 2013

Woensdag, dat betekent vanavond cursus en dus weegmoment!!!


Mijn dagmenu:

woensdag, 27 november 2013
Ontbijt
66  g Bruin brood
4
20  g Choco Hazelnoot, 9,5% vet
1
2  zeer dunne snede(n) Voorverpakt Salami
1
1  kopje(s) Koffie
0
1  potje(s) Everyday Magere yoghurt
1
100  g Sinaasappel
0
Subtotaal7
Lunch
100  g Rundsvlees, americain natuur, rauw
3
1  koffielepel(s) Olijfolie
1
100  g Paprika, alle kleuren
0
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
0
1  teentje(s) Knoflook
0
30  g Room Light cuisine
0
15  g Ketchup
0
30  g Courgette
0
45  g Champignons
0
100  g Benito Gepelde tomaten
0
150  g Pasta (ongevuld), gekookt
5
Subtotaal9
Diner
40  g Havermout
4
1  glas/glazen Galaxi Magere melk
2
Subtotaal6
Tussendoortjes
10  g Chocolade, melk
1
100  g Wortel
0
1  wafel(s) Enkel verkrijgbaar in de cursus Karamel-schuimwafel
1
1  reep/repen Enkel verkrijgbaar op de cursus Chocoladereep met zachte karamelvulling
2
Subtotaal4
Verbruikte ProPoints®  waarden26






Terug van cursus: - 300 gram.

We doen verder!

Groetjes,

Sigrid x

dinsdag 26 november 2013

Dinsdag 26 november 2013

Hieronder mijn dagmenu:

dinsdag, 26 november 2013
Ontbijt
66  g Bruin brood
4
20  g Choco Hazelnoot, 9,5% vet
1
1  kopje(s) Koffie
0
40  g Kip, ham
1
1  potje(s) Everyday Magere yoghurt
1
100  g Kiwi
0
Subtotaal7
Lunch
100  g Rauwkost, gemiddeld
0
2  portie(s) mayonaise light d en l
1
40  g Tomaat
0
66  g Bruin brood
4
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
1
30  g Kruiden, light
1
Subtotaal7
Diner
50  g Lasagnebladen
5
120  g Scampi´s, gepeld, bereid
3
1  koffielepel(s) Olijfolie
1
1  teentje(s) Knoflook
0
90  g Paprika, alle kleuren
0
100  g Tomaat, uit blik (gepeld)
0
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
0
Subtotaal9
Tussendoortjes
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
100  g Wortel
0
1  stuk(s) Bonbons Chokotoff
1
1  wafel(s) Enkel verkrijgbaar in de cursus Karamel-schuimwafel
1
1  klein(e) Appel
0
100  g Clementine
0
Subtotaal3
Verbruikte ProPoints®  waarden26



Nog een fijne dag/avond gewenst.

Groetjes,

Sigrid x

maandag 25 november 2013

Maandag 25 november 2013

Nieuwe werkweek...
Voorlopig de sinterklaasperiode al goed doorgekomen ;-)

Vandaag een leuke verrassing gekregen van een lieve collega!!



Mijn dagmenu:

maandag, 25 november 2013
Ontbijt
66  g Bruin brood
4
20  g Choco Hazelnoot, 9,5% vet
1
1  kopje(s) Koffie
0
40  g Filet de Saxe
1
1  potje(s) Everyday Magere yoghurt
1
100  g Kiwi
0
Subtotaal7
Lunch
66  g Bruin brood
4
100  g Rauwkost, gemiddeld
0
40  g Tomaat
0
2  portie(s) mayonaise light d en l
1
2  eetlepel(s) Natuur, light
1
40  g Kip, ham
1
Subtotaal7
Diner
200  g Aardappelen, natuur
4
100  g Witloof
0
125  ml Galaxi Magere melk
1
10  g Maïzena
1
80  g Ham/hesp, gekookt, mager
2
Subtotaal8
Tussendoortjes
125  g Everyday Magere verse kaas
1
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
100  g Wortel
0
1  wafel(s) Enkel verkrijgbaar in de cursus Karamel-schuimwafel
1
30  g Brie, light
1
Subtotaal4
Verbruikte ProPoints®  waarden26
Resterende ProPoints®  waarden0




Tot morgen!!

Groetjes,

Sigrid x