donderdag 13 februari 2014

Donderdag 13 februari 2014





Op het werk luisteren we vooral naar Qmusic en JOE fm.  Wanneer ze een nummer van Clouseau draaien, gaat de radio even wat luider :-)

Gisteren op de cursus: goed resultaat: - 700 gram.  Nog één week stabilisatie en ik heb het gehaald :-)
Vanavond heb ik met mijn man een avondje sauna gepland.  De ontspanning en rust zullen deugd doen!!





Morgen vertrekken we na school onmiddellijk naar Nederland: overnachten in een hotelletje en zaterdag bezoeken we De Efteling.  


Senioren in de Efteling

Jullie zullen mijn blog dus 2 dagen moeten missen ;-)  

Zondag ben ik er weer!



Mijn dagmenu:

donderdag, 13 februari 2014
Ontbijt
85  g Vezel+
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
30  g Sla, alle soorten
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
1  kopje(s) Koffie
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
Subtotaal0
Lunch
lunch school
2
Subtotaal2
Diner
200  g Aardappelen, natuur
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
1  half/halve Appel
120  g Varkensvlees, mignonet, rauw
1  portie(s) Rode kool
1  hoeveelheid (naar smaak) Mosterd
0
Subtotaal0
Tussendoortjes
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
100  g Wortel
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
1  reep/repen Enkel verkrijgbaar op de cursus Karamel- en nogareep in melkchocolade
2
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  klein(e) Appel
1  klein(e) Banaan
Subtotaal3
Verbruikte ProPoints®  waarden5


Groetjes,
Sigrid x

woensdag 12 februari 2014

Woensdag 12 februari 2014






Vanavond cursus: ik ben nu toch wel echt benieuwd na de telvrije dagen en heel wat receptjes van Easy Start...

Morgen lezen jullie hoe het is geweest.



Mijn dagmenu:

woensdag, 12 februari 2014
Ontbijt
85  g Vezel+
60  g Kippenwit
30  g Sla, alle soorten
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
1  kopje(s) Koffie
0
1  koffielepel(s) Confituur of gelei
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
Subtotaal0
Lunch
150  g Pasta (ongevuld), gekookt
100  g Benito Tomatenstukjes
30  g Champignons
40  g Courgette
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
40  g Paprika, alle kleuren
40  g Wortel
70  g Ham/hesp, gekookt, mager
Subtotaal0
Diner
40  g Havermout
250  ml Galaxi Magere melk
2
40  g Vezel+
1  portie(s) Kippenwit
Subtotaal2
Tussendoortjes
12  g Belsy Nic-nac
1
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
100  g Wortel
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
50  g Ananas
1  half/halve Mango
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden4



Groetjes,
Sigrid x

dinsdag 11 februari 2014

Dinsdag 11 februari 2014





Ik heb nu al een aantal dagen een eigen mix van de Easy Start gevolgd.  Ik ben nu toch eens benieuwd naar het resultaat morgenavond op de weegschaal.  Ik hoop dat die 300 gram er terug af zijn, dan verloopt mijn stabilisatie goed :-)

Vanavond zeker nog eens naar de fitness.











Mijn dagmenu:

dinsdag, 11 februari 2014
Ontbijt
85  g Vezel+
30  g Sla, alle soorten
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
60  g Kippenwit
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
1  kopje(s) Koffie
0
Subtotaal0
Lunch
85  g Vezel+
30  g Natuur, light
1
65  g Ham/hesp, gekookt, mager
80  g Sla, alle soorten
40  g Tomaat
30  g Koolrabi
1  eetlepel(s) Mayo Saus
1
1  kopje(s) Koffie
0
Subtotaal2
Diner
200  g Aardappelen, natuur
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
120  g Kip, filet, rauw
100  g Everyday Erwten-wortelen, zeer fijn
1/2 blokje(s) Everyday Groentebouillon
0
2  eetlepel(s) Maïs, gekookt
Subtotaal0
Tussendoortjes
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
100  g Wortel
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
12  g Belsy Nic-nac
1
50  g Ananas
1  klein(e) Appel
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden4
Resterende ProPoints®  waarden24



Groetjes,
Sigrid x

maandag 10 februari 2014

Maandag 10 februari 2014







Om de werkdag goed te beginnen:



Vanavond is er een vergadering van het Oudercomité van de school van mijn kinderen.

Lisa heeft voor haar verjaardag enkele cadeaubonnen vanuit de Fun gekregen, dat zal dus het eerste werk zijn na de schooldag, denk ik :-)

Mijn avondeten, broccoli en bloemkool ovenschotel (recept uit koken essentials).  Lekker!!



Mijn dagmenu:

maandag, 10 februari 2014
Ontbijt
85  g Vezel+
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
20  g Sla, alle soorten
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
1  kopje(s) Koffie
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
Subtotaal0
Lunch
85  g Vezel+
30  g Natuur, light
1
70  g Ham/hesp, gekookt, mager
100  g Sla, alle soorten
50  g Tomaat
40  g Koolrabi
1  eetlepel(s) Mayo Saus
1
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
Subtotaal2
Diner
200  g Aardappelen, natuur
100  g Bloemkool
70  g Broccoli
100  g Rundsvlees, americain natuur, rauw
1/2 blokje(s) Everyday Groentebouillon
0
1  stuk(s) Ei
3  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
20  g Havermout
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
Subtotaal0
Tussendoortjes
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
100  g Wortel
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
1  half/halve Mango
12  g Belsy Nic-nac
1
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  stuk(s) Pruimen
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden4



Groetjes,
Sigrid x

zondag 9 februari 2014

Zondag 9 februari 2014


Ontbijt voor alle kinderen:






Aan de ontbijttafel:




Mijn ontbijt (uit boekje Easy Start):



Mijn lunch:



Mijn avondeten:






Deze namiddag Lisa haar feestje voor de familie.
We beginnen met taart, ik zal een mugcake eten.
's Avonds is er spaghetti voorzien, ik maak vooraf mijn saus apart.
Ik kijk nu al uit naar een klein glaasje wijn bij het avondeten.  Dat moet kunnen hè...

Rechtzetting: ik nipte van de wijn en het smaakte niet :-(  Zou dat zijn omdat ik al zo lang geen wijn meer heb gedronken?
Ik heb het glas gelaten voor wat het was: 3 punten uitgespaard.

Britt heeft poppenkast gespeeld voor de familie :-)




Mijn dagmenu:

zondag, 09 februari 2014
Ontbijt
85  g Vezel+
20  g Sla, alle soorten
60  g Kippenwit
1  klein(e) Appel
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
1  stuk(s) Ei
Subtotaal0
Lunch
150  g Pasta (ongevuld), gekookt
50  g Ham/hesp, gekookt, mager
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
2  klein(e) Tomaat
20  g Sla, alle soorten
1  teentje(s) Knoflook
0
2  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
40  g Champignons
1  hoeveelheid (naar smaak) Peterselie
0
Subtotaal0
Diner
150  g Pasta (ongevuld), gekookt
100  g Benito Tomatenstukjes
60  g Paprika, alle kleuren
30  g Champignons
120  g Scampi´s, gepeld, bereid
50  g Courgette
40  g Everyday Magere verse kaas
1  hoeveelheid (naar smaak) Peterselie
0
100  g Wortel
100  ml Wijn, rood
3
Subtotaal3
Tussendoortjes
40  g Havermout
1  klein(e) Banaan
1  stuk(s) Ei
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
1  half/halve Mango
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
1  reep/repen Enkel verkrijgbaar op de cursus Karamel- en nogareep in melkchocolade
2
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden5


Groetjes,

Sigrid x