woensdag 19 februari 2014

Woensdag 19 februari 2014

Vanavond terug naar de cursus, morgen lezen jullie het resultaat.  
Ik heb de stabilisatieperiode bijna volledig doorlopen.
Nu zal het er op aankomen om het resultaat te kunnen behouden!



Mijn dagmenu:

woensdag, 19 februari 2014
Ontbijt
85  g Vezel+
50  g Kippenwit
30  g Sla, alle soorten
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
1  koffielepel(s) Confituur of gelei
0
1  kopje(s) Koffie
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
Subtotaal0
Lunch
150  g Pasta (ongevuld), gekookt
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
100  g Benito Tomatenstukjes
30  g Courgette
30  g Wortel
70  g Ham/hesp, gekookt, mager
Subtotaal0
Diner
40  g Havermout
250  ml Galaxi Magere melk
2
1  snede(n) Vezel+
1  zeer dunne snede(n) Kippenwit
1  kopje(s) Koffie
0
Subtotaal2
Tussendoortjes
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
12  g Belsy Nic-nac
1
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
1  klein(e) Appel
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden4




Groetjes,
Sigrid x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten