Vanavond terug naar de cursus, morgen lezen jullie het resultaat.
Ik heb de stabilisatieperiode bijna volledig doorlopen.
Nu zal het er op aankomen om het resultaat te kunnen behouden!
Mijn dagmenu:
woensdag, 19 februari 2014
| Ontbijt | |
| 85 g Vezel+ | |
| 50 g Kippenwit | |
| 30 g Sla, alle soorten | |
| 1 hoeveelheid (naar smaak) Bieslook |
0
|
| 1 koffielepel(s) Confituur of gelei |
0
|
| 1 kopje(s) Koffie |
0
|
| 4 eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas | |
| 100 g Kiwi | |
| Subtotaal | 0 |
| Lunch | |
| 150 g Pasta (ongevuld), gekookt | |
| 1 middelgroot/middelgrote Rode ui | |
| 100 g Benito Tomatenstukjes | |
| 30 g Courgette | |
| 30 g Wortel | |
| 70 g Ham/hesp, gekookt, mager | |
| Subtotaal | 0 |
| Diner | |
| 40 g Havermout | |
| 250 ml Galaxi Magere melk |
2
|
| 1 snede(n) Vezel+ | |
| 1 zeer dunne snede(n) Kippenwit | |
| 1 kopje(s) Koffie |
0
|
| Subtotaal | 2 |
| Tussendoortjes | |
| 1 bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten) |
0
|
| 1 stuk(s) Mignonnetten Puur |
1
|
| 12 g Belsy Nic-nac |
1
|
| 4 eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas | |
| 1 klein(e) Appel | |
| Subtotaal | 2 |
| Verbruikte ProPoints® waarden | 4 |
Groetjes,
Sigrid x
Geen opmerkingen:
Een reactie posten