dinsdag 24 december 2013


Dinsdag 24 dec '13

Vanavond: kerstavond!

We gaan bij mijn ouders.  Er staat gourmet op het menu, dus toch maar een telvrije dag...

Ik ga van aardappelen zelf chips maken: ideaal bij aperitief en groen logo!!

Ik ga ook zelf een kleine pizza maken met een wrap als bodem.  Ik ben van plan om daar 2 stukjes van te eten, ik kan dat niet ingegeven in menu online, maar zal dus nog een extra punt van weekextra afhouden!

Mijn kerstcadeau is toegekomen!! Me happy!!!




Mijn dagmenu:

dinsdag, 24 december 2013
Ontbijt
1  portie(s) Lijnzaadbrood
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
1  kopje(s) Koffie
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
Subtotaal0
Lunch
40  g Havermout
1  stuk(s) Ei
1  klein(e) Banaan
Subtotaal0
Diner
100  g Kip, filet, bereid
1  portie(s) Rundsvlees, steak, rauw
1  middelgroot/middelgrote Aardappelen, natuur
100  g Paprika, alle kleuren
20  g Sla, alle soorten
20  g Tomaat
50  g Wortel
7  g Boursin, roomkaas, light
0
20  g Champignons
Subtotaal0
Tussendoortjes
1  middelgroot/middelgrote Aardappelen, natuur
125  ml Schuimwijn
3
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Verse fruitsalade, ongezoet
1  reep/repen Enkel verkrijgbaar op de cursus Krokante chocoladereep
2
12  g Belsy Nic-nac
1
40  g Garnalen, roze, bereid
1  portie(s) mayonaise light d en l
0
20  g Ham/hesp, gekookt, mager
1  zeer dunne snede(n) Light
1
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
Subtotaal7
Verbruikte ProPoints®  waarden7

De kaarsjes!!!  12 stuks :-)


.
Een heel fijne kerstavond aan iedereen!!!





Groetjes,

Sigrid x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten