woensdag 12 februari 2014

Woensdag 12 februari 2014






Vanavond cursus: ik ben nu toch wel echt benieuwd na de telvrije dagen en heel wat receptjes van Easy Start...

Morgen lezen jullie hoe het is geweest.



Mijn dagmenu:

woensdag, 12 februari 2014
Ontbijt
85  g Vezel+
60  g Kippenwit
30  g Sla, alle soorten
1  hoeveelheid (naar smaak) Bieslook
0
1  kopje(s) Koffie
0
1  koffielepel(s) Confituur of gelei
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
Subtotaal0
Lunch
150  g Pasta (ongevuld), gekookt
100  g Benito Tomatenstukjes
30  g Champignons
40  g Courgette
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
40  g Paprika, alle kleuren
40  g Wortel
70  g Ham/hesp, gekookt, mager
Subtotaal0
Diner
40  g Havermout
250  ml Galaxi Magere melk
2
40  g Vezel+
1  portie(s) Kippenwit
Subtotaal2
Tussendoortjes
12  g Belsy Nic-nac
1
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
100  g Wortel
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
4  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
50  g Ananas
1  half/halve Mango
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden4



Groetjes,
Sigrid x

2 opmerkingen:

  1. Hey Sigrid,
    heel leuke blog hoor. Die vezel+ die je toevoegt bij je havermout wat is dat precies?
    Veel succes morgen
    Groetjes Leen

    BeantwoordenVerwijderen