Mijn dagmenu:
zondag, 19 januari 2014
| Ontbijt | |
| 80 g Vezel+ | |
| 1 stuk(s) Ei | |
| 1 plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager | |
| 1 kopje(s) Koffie |
0
|
| 3 eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas | |
| 100 g Kiwi | |
| Subtotaal | 0 |
| Lunch | |
| 100 g Rijst, alle soorten, gekookt | |
| 1 portie(s) Kip, filet, rauw | |
| 100 g Diepvriesgroenten Paprika, groen |
0
|
| 1 portie(s) Pepers | |
| 65 g Diepvries Crispy maïs | |
| 25 g Tomatenpuree |
0
|
| 250 g Benito Tomatenstukjes | |
| 1 hoeveelheid (naar smaak) Peterselie |
0
|
| 1 middelgroot/middelgrote Rode ui | |
| Subtotaal | 0 |
| Diner | |
| 80 g Vezel+ | |
| 1 portie(s) Kippenwit | |
| 1 kopje(s) Koffie |
0
|
| 70 g Sla, alle soorten | |
| 30 g Koolrabi | |
| 30 g Tomaat | |
| 1 eetlepel(s) Mayo Saus |
1
|
| Subtotaal | 1 |
| Tussendoortjes | |
| 1 bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten) |
0
|
| 100 g Wortel | |
| 12 g Belsy Nic-nac |
1
|
| 3 eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas | |
| 50 g Ananas | |
| 1 stuk(s) Mignonnetten Puur |
1
|
| 1 portie(s) Pompelmoes, rood | |
| Subtotaal | 2 |
| Verbruikte ProPoints® waarden | 3 |
Lunch: receptje uit "koken met essentials" p. 40: chili con, kalkoen vervangen door kip en i.p.v. de bonen heb ik rijst gekozen. Ook weer een aanrader!!
Ik ga nog een echte keukenprinses worden :-)
Groetjes,
Sigrid x
Geen opmerkingen:
Een reactie posten