zondag 19 januari 2014

Zondag 19 januari 2014


Mijn dagmenu:

zondag, 19 januari 2014
Ontbijt
80  g Vezel+
1  stuk(s) Ei
1  plakje(s) Ham/hesp, gekookt, mager
1  kopje(s) Koffie
0
3  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
100  g Kiwi
Subtotaal0
Lunch
100  g Rijst, alle soorten, gekookt
1  portie(s) Kip, filet, rauw
100  g Diepvriesgroenten Paprika, groen
0
1  portie(s) Pepers
65  g Diepvries Crispy maïs
25  g Tomatenpuree
0
250  g Benito Tomatenstukjes
1  hoeveelheid (naar smaak) Peterselie
0
1  middelgroot/middelgrote Rode ui
Subtotaal0
Diner
80  g Vezel+
1  portie(s) Kippenwit
1  kopje(s) Koffie
0
70  g Sla, alle soorten
30  g Koolrabi
30  g Tomaat
1  eetlepel(s) Mayo Saus
1
Subtotaal1
Tussendoortjes
1  bord(en) Groentesoep, vetarm (alles soorten)
0
100  g Wortel
12  g Belsy Nic-nac
1
3  eetlepel(s) Everyday Magere verse kaas
50  g Ananas
1  stuk(s) Mignonnetten Puur
1
1  portie(s) Pompelmoes, rood
Subtotaal2
Verbruikte ProPoints®  waarden3

Een zondags ontbijt:



Lunch: receptje uit "koken met essentials" p. 40: chili con, kalkoen vervangen door kip en i.p.v. de bonen heb ik rijst gekozen.  Ook weer een aanrader!!









Ik ga nog een echte keukenprinses worden :-)


Groetjes,
Sigrid x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten